Is het vlees altijd voorradig?
Is het vlees altijd voorradig?
Huisslachting
Huisslachting
Vroeger werd een koe of varken thuis geslacht. Vanuit deze tijd dateert de term huisslachting.
Het geslachte dier werd verdeeld onder de familie, vrienden of kring van buurtbewoners.
Tegenwoordig gaan we naar een winkel en kopen daar ons stukje vlees zonder kennis te hebben van de herkomst. U weet weinig van het vlees, dan alleen het gewicht, soort en de prijs.
Bij Vlees van Zijderveld mag- en kan u alles vragen.
Wilt u de dieren bekijken voor ze geslacht worden, ook dat is mogelijk.
Bij huisslachtingen zijn de vleespakketten niet altijd vers voorradig.
Het dier wordt geslacht zodra een groot deel van haar vlees verkocht is.
Zo heeft u altijd een goed, mooi en vers stukje vlees.
Diepgevroren en vacuümverpakt is het vlees wel doorlopend beschikbaar.
Wilt u vers onbevroren
of gevroren
bestellen?
Neem dan contact op via "vragen en bestellen"
Heeft u tips voor ons of de dieren, ook dan horen wij het graag!
Bedankt voor uw interesse
Fa. Zijderveld